Aktiviteter

dreamstime_l_7978840Aktiviteter i FruGurli.

En aktiv forening, kræver aktive medlemmer. Byd endelig ind med gode ideer til aktiviteter til foreningen. Skriv til os på info@frugurli.dk eller kontakt et af medlemmerne fra bestyrelsen


Havevandring

Tanken bag havevandring er at vi mødes i en have af gangen, et par gange i løbet af sommerhalvåret. Vi går en tur rundt og kigger på indretning og vækster, mens vi giver – og får – gode ideer til hvordan haven kan indrettes og hvilke planter der pynter. Det er ikke nødvendigt at være have-entrusiast – for måske kan man også få ideer til, hvordan man slipper nemmest om det med havearbejdet.

Tanken var også at man kunne aftale udveksling af planter og i øvrigt have en uformel snak om have og andre ting. Efter havevandringen, er der lagt op til en en kop kaffe eller en øl til at slutte af på.


Julefest:

Gadeforeningen er vært ved et lille julearrangement, hver jul, den sidste søndag i advent. Her vil der blive serveret gløgg, saftevand og æbleskiver til alle.

Husk at skrive det i din kalender!


 

FruGurlis telt”udlejning”:

Du kan nu låne FruGurlis telt, til private arrangementer, af medlemmer af gadeforeningen. Kontakt Ann-May på Gurlis Alle 1, vedr. lån af teltet.


 

Kanolaug:

FruGurli har et kanolaug, som har en kano med tilhørende kanovogn, der ligger hos Grethe & John, Fruens Bøge Allé 11.

Vil du vide mere om kanolauget, kan du kontakte Kasper Kristensen, Gurlis Alle 2, mail:  kspk@outlook.dk


 

Løbklub:

Der løbes Mandag morgen kl 5.45. fra hjørnet af Gurlis Allé/FBA – Vi løber ca 5 km i adstadigt frue-tempo.

Kontakt Solveig Christiansen, Gurlis Allé 5 eller Hanne Sjødahl FBA 14, hvis du er interesseret i at løbe med, eller vil vide mere om vores lille løbeklub