Kvartersvandring med Anders W. Berthelsen

Søndag den 30 april 2017 kl 14-16- mødested på Gurlis Alle ved starten af Kærlighedsstien.

Turen vil bl.a omfatte planerne for grunden ved papirfabrikken inklusiv a-sti og kvarterpark. Desuden vil Anders komme omkring den historiske udvikling i Dalum-området, herunder de mange forlystelses-etablissementer, som tidligere lå i Fruens Bøge Skov, og hvor der nu koun er det genopførte Carlslund tilbage.

Anders W. Berthelsen har et stort kendskab til området. Dels har han tidligere skrevet “Dalum-Hjallese bogen” om den historiske udvikling i området, og dels har han som byrådspolitiker været meget involveret i planerne for Papirfabriksgrunden, og afholdt flere ture i det område.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.